Rijles Amsterdam


Je bent 16,5 jaar of ouder en je wilt je rijbewijs gaan halen?

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een rijopleiding op maat, Spoedcursus of losse lessen. Onze pakketprijzen kunt u hierboven vinden onder het kopje TARIEVEN.

Eerst volgt een korte uitleg:

Praktijk

Bij Only for Ladies kun je je praktijk op allerlei manieren indelen.  Wil je het snel halen of juist rustig de tijd nemen en wil je juist 1 of juist  meerdere instructeurs?

Je begint natuurlijk altijd met de eerste les deze duurt iets korter dan de volgende lessen, dit omdat we willen dat je zonder andere leerling voor het eerst de weg op gaat.

Ook kun je kiezen om tijdens je rijopleiding een proefexamen (Tussen Tijdse Toets). De TTT is net als een écht examen, maar je kunt er niet voor slagen of zakken! Veel mensen vinden dit nuttig en dat blijkt ook wel, wanneer je namelijk een TTT hebt gedaan heb je 20% meer kans om te slagen!

2toDrive

Op je 17e een rijbewijs op zak hebben is tegenwoordig mogelijk, maar wel volgens een aantal regels. Zo mag je al op je 16e je theorie halen, maar pas met 16,5 voor het eerst de auto in voor je rijlessen. Daadwerkelijk op rijexamen mag je wanneer je 17 jaar bent.

Wanneer je op je 17e je rijbewijs gehaald hebt, moet je tot je 18e altijd samen met een ‘coach’ de weg op. Wanneer je 18 bent mag je voortaan zelfstandig de weg op.

Coach

De coach is een aanspreekpunt voor je en coacht waar nodig. De coach is geen rijinstructeur, hij/zij geeft je geen les en verricht zelf geen bestuurdershandelingen. Voor beginnende bestuurders kan het vanwege minder ervaring, lastig zijn om bepaalde verkeerssituaties in te schatten. De coach is er om je in dit soort situaties te helpen.

Ga voor meer informatie naar www.2todrive.nl

Pakketten

Om de kwaliteit van onze opleidingen hoog te houden, zodat jij een goede kans maakt om de 1e keer te slagen voor het rijexamen, hebben wij speciale pakketten samengesteld. Tevens bieden wij met de pakketten een aantrekkelijke korting aan. Natuurlijk ben je niet verplicht om voor een pakket te kiezen, losse lessen en een los examen is ook altijd mogelijk.

Spoedcursus

Wil je een ‘superspoed’-cursus binnen 2 weken doen, dan is er de mogelijkheid om 40 lesuren en een examen vooraf te bespreken. Je hebt geen evaluatieles en geen examengarantie.

Let op!: zonder theoriecertificaat geen praktijkexamen!

Theorie

De verkeersregels zijn een belangrijk onderdeel in je rijopleiding. Zolang je geen theorie hebt kun je geen praktijkexamen of Tussen Tijdse Toets rijden.

Mogelijkheden:

·         Volg de weekendcursus. Regelmatig zijn er weekendcursussen. Informeer naar de startdata op de rijschool.

·         Volg onze internetcursus. Via deze online module krijg je een persoonlijke inlogcode en kun je zelf, wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo, je theorie leren.

Inschrijven

Overtuigd , en klaar om je eerste voet op het pedaal te zetten? 

Tot snel,

Team Only for Ladies