Theorie Dagcursus


Theorie in een dag (of 2 dagen)
Wij bieden je de oplossing om je theorie-examen te behalen. Voordat je de weg op mag, moet je ook slagen voor je theorie-examen. Dit geldt zowel voor je auto-, motor-, taxi-, als voor je bromfietsrijbewijs. Veel mensen hebben hier moeite mee!
Via onze partner (atlastheorie.nl) haal je het theorie-examen in één dag voor slechts €125,- inclusief CBR examen en lunch.

Op die dag helpen ze je jouw theorie-examen te behalen door intensieve training en begeleiding aan te bieden. Voor hen is het belangrijk dat je de stof écht begrijpt. Hierdoor hebben inmiddels 5000 cursisten binnen één dag hun theorie gehaald met een slagingspercentage van 100%!

Het examen bestaat uit drie onderdelen:
– 25 vragen over gevaarherkenning
– 30 vragen over verkeersregels
– 10 vragen over verkeersinzicht

Bij Atlastheorie.nl leer je aan de hand van voorbeeldvragen. Ze behandelen de stof door de vragen stuk voor stuk goed door te lopen. Ze geven je hierbij intensieve begeleiding en zorgen dat je de stof écht begrijpt. Deze methode is een groot succes gebleken, door de positieve resultaten die er behaald zijn. Ze gaan ervoor zorgen dat je volgende dag jouw theorie-examen behaald!

Bezoek hun website en vermeld dat je via ons bent gekomen!

 

https://www.atlastheorie.nl/